Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Гинеколошко акушерска амбуланта

Се стремиме кон обезбедување на најдобрите услови за нашите пациенти. Располагаме со најмодерна апаратура и нудиме комплетен сет од прегледи, снимање и дополнителни услуги.

Семејна медицина

Грижата за нашите пациенти е на прво место. Обратете ни се во секое време, нашите лекари ќе ве сослушаат и заедно ќе ги надминеме сите проблеми. Роаботиме со договор со фондот и со можност за закажување на преглед по телефон кај матичен лекар.

Педијатрија

Следејќи ги потребите на нашите пациенти, во просториите на поликлиника Мартини започнува со работа нова специјалистичка ординација по педијатрија во која може да го следите психофизичкиот развој на вашите малечки – од новородени па се додека да пораснат. За здрави деца и спокојни родители – поликлиника Мартини

Биохемиска лабораторија

Модерната биохемиска лабораторија во која спроведуваме современи анализи за точна и прецизна дијагностика и ефикасен третман. За преземање на резултати притиснете на копчето „ПОВЕЌЕ“.

Аптека Мартини

Во склоп на Поликлиника Мартини работи и Аптека Мартини. Покрај најбараните медикаменти и суплементи, широкиот асортиман е надополнет и со ексклузивни производи.