Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Во склоп на поликлиника Мартини, покрај останатите центри и оддели, работи и центар за фетална медицина. Во центарот за фетална медицина кој е опремен со најмодерни апарати,  работи стручно обучен специјалистички тим, а се користат најсовремените медицински методи и техники.

Центарот за фетална медицина ги нуди следнве услуги:

– 3D/4D ултразвук

– ултразвук на нухална транслуценца

– ултразвук за фетална морфологија

– ултразвук за фетален раст и Доплер

– ултразвук  на фетално срце (фетална ехокардиографија)

– ултразвук на карлица

– генетски консултации

– специјалистички консултации