Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Закажете термин

Awesome Image

Како професионалци, секогаш се стремиме кон обезбедување на најдобрите услови за нашите пациенти. Нивното задоволство е мерило за нашата успешност!

Гинеколошко акушерска амбуланта

Гинекологија

Се стремиме кон обезбедување на најдобрите услови за нашите пациенти. Располагаме со најмодерна апаратура и нудиме комплетен сет од прегледи, снимање и дополнителни услуги.

Повеќе

Биохемиска лабораторија

Лабораторија

Постојаното надградување и следењето на технолошкиот развој се главен предуслов за одржување на чекорот со трендовите во светот на модерната медицина.

Повеќе

Општа Амбуланта

Општа Амбуланта

Грижата за нашите пациенти е на прво место. Обратете ни се во секое време, нашите лекари ќе ве сослушаат и заедно ќе ги надминеме сите проблеми. Роаботиме со договор со фондот и со можност за закажување на преглед по телефон кај матичен лекар.

Повеќе

Аптека Мартини

Аптека

Во склоп на Поликлиника Мартини работи и Аптека Мартини. Покрај најбараните медикаменти и суплементи, широкиот асортиман е надополнет и со ексклузивни производи.

Повеќе

Видео Содржини

example-image

Влијае ли возраста на трудницата врз породување?

example-image

Животот кој расте во вас доверете ни го нам!

example-image

Приказ на бременоста во недели

example-image

Здрава бременост со искустниот тим на Мартини

example-image

Гостување во Телевизија 24 на тема: Скрининг за фетални аномалии

Последни новости

Спермограм – Анализа на семена течност

Што претставува анализа на семена течност – спермограм? Спермограмот претставува анализа на здравјето и вијабилноста на сперматозоидите на мажот. Семена течност ...

Д-димери и бременост

1. Што се Д-димери? Д-димери претставуваат маркер за зголемена коагулација на крвта и како таков маркер ни покажуваат дали има ризик ...

3Д/4Д ултразвук во бременост

Што е ултразвук? Ултразвукот во бременост го користи одбивањето на високо фрекфентен ултразвучен бран за да се направи слика на екранот ...

Зачленете се на нашиот билтен и бидете во тек со сите новитети, промоции и специјални понуди