Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

 • Јавете се на

  034 335 020; 071 296 515
 • Ул. Атанас Јанев 5

  2400 Струмица
 • Пон - Пет

  08:00 до 20:00

Храната да биде наш лек!

Програми за исхрана кај пациенти кои помагаат при лекување и превенција од болести.

Храната да биде наш лек!

Мартини - Програми за исхрана преку медицина базирана на докази.

Програми за исхрана кај пациенти со:

 • карцином
 • кардиоваскуларни болести
 • предијабет и дијабет
 • артрит
 • други хронични болести.

Програми за исхрана кај пациенти со:

 • ПЦОС
 • стерилитет
 • бременост
 • кај луѓе што сакаат регулирање на телесна тежина.