Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

 • Јавете се на

  034 335 020; 071 296 515
 • Ул. Атанас Јанев 5

  2400 Струмица
 • Пон - Пет

  08:00 до 20:00

Неодамна воведовме и нова услуга – домашна посета!

За сите пациенти кои од одредени причини не се во можност да не посетат лично за да добијат медецинска нега во нашата поликлиника, може да не побараат и ние ќе дојдеме на домашната адреса.

Термините се во договор со нашата екипата, во согласност со вашите потреби.

Контакт: 071 296 515 / 034 335 020

Услуги кои ви ги нудиме се:

 • Преглед
 • Инфузиона терапија
 • Интрамускулна терапија
 • Пер ос терапија
 • Ампуларна терапија
 • Земање на крв за анализа
 • Промена на уринарен катетер
 • Третман на рани