Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Линк за преземање на вашите резултати од лабораториски испитувања.

Внесете го вашиот код и мејл адреса и преземете ги вашите резултати од анализа.

Хематолошки статус

Уринарен статус

Глуциден статус

Деградациони продукти

Липиден статус

Протеински статус

Ензимски статус

Електролитен статус

Имуноглобини

Тестови за бременост

Инфективни заболувања

Хормонален статус

Тумор маркери

Спермограм

Во склоп на нашата поликлиника функционира и биохемиската лабораторија. Опремена е со најсовремена и најсофистицирана опрема за брзо и прецизно испитување и иследување на лабораториските анализи на крвта, урината, најразлични тестови и брисови и други услуги.