Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Гинеколошки прегледи и интервенции

Најчести гинеколошки потешкотии

Планирање на бременоста

Неволно испуштање на урина

Испитување и лечење на стерилност

Дојка

Менопауза

Контрацепција

Контроли во бременоста

Однесување за време на бременоста

Потешкотии при бременост

Вежбање при бременост

Пораѓај

Доење

Нашата амбуланта по гинекологија и акушерство е опремена по сите модерни светски медицински стандарди во областа на гинекологијата. Нудиме комплетни гинеколошки и акушерски услуги, од најосновни прегледи и тестирања до комплетно водење на бременост, испитувања и интервенции.