Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

 • Јавете се на

  034 335 020; 071 296 515
 • Ул. Атанас Јанев 5

  2400 Струмица
 • Пон - Пет

  08:00 до 20:00

[pl_row 0=””]
[pl_col col=”12″]
[pl_text 0=””]

Поликлиника МАРТИНИ
ул.
Струмица

Нашата Поликлиника стартува со работа наскоро.

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]
[pl_row stretch=”auto” col_gap=”10″ width_content=”auto” row_height=”default” overlay_hover_delay=”400″ row_shape_top_color=”#fff” row_shape_top_width=”100″ row_shape_top_height=”100″ row_shape_bottom_color=”#fff” row_shape_bottom_width=”100″ row_shape_bottom_height=”100″ ele_bg_hover_delay=”400″]
[pl_col widget_space=”15″ overlay_hover_delay=”400″ ele_bg_hover_delay=”400″]
[pl_shortcodes ele_bg_hover_delay=”400″]

  [/pl_shortcodes]
  [/pl_col]
  [/pl_row]