Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Како дел од целото, на располагање ја имате и нашата аптека, со висок степен на снабденост на сите видови на лекови и широка палета на различни производи во делот на суплементи, витамински додатоци, чаеви, помагала и друго. Покрај стандардните производи од широка потрошувачка, будиме и премиум производи со ексклузивно застапништво.