Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Овде можете да закажете термин за консултации и преглед.
Пополнете ја апликацијата со Вашите податоци и притиснете Закажи.
Нашиот тим ќе Ви врати детални информации.

Со почит,

Поликлиника МАРТИНИ