Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

 • Јавете се на

  034 335 020; 071 296 515
 • Ул. Атанас Јанев 5

  2400 Струмица
 • Пон - Пет

  08:00 до 20:00
Awesome Image

Го сакаме она кое го работиме, а нашето знаење стручност и искуство се ставени во служба на нашите пациенти.

Добре дојдовте во нашата поликлиника

Во пријатната и опуштена атмосфера, ќе ве дочека нашиот стручен и љубезен медицински персонал.

 • Нашата Мисија

  Подигнување на нивото на стручност и квалитетот на услугите во областа на здравственото работење, бидејќи нашите пациенти го заслужуваат тоа.

 • Нашата Визија

  Нашата визија е појасна од кога и да е. Пред неколку години ја замисливме нашата поликлиника, на хартија. Внимателно одбиравме местоположба, персонал, опрема, соработници... Сега е најважно да ја потврдиме довербата која ни ја укажувате, па заедно да растеме и напредуваме кон нови цели и предизвици, до нови успеси и победи!

  Посветеност

  Доверба

  Резултат

Ако сте пациент во потрага по квалитетно здравство и професионална услуга...

Нашиот Тим

Д-р Никола Маџунков

Специјалист по гинекологија, акушерство и репродуктивна медицина
 • nikola.madzunkov@martini.mk

Д-р Никола Маџунков

Специјалист по гинекологија, акушерство и репродуктивна медицина

М-р Д-р Катерина Маџункова

Специјалист по гинекологија и акушерство. ИФЦПЦ национален тренер за колпоскопија.

М-р Д-р Катерина Маџункова

Специјалист по гинекологија и акушерство. ИФЦПЦ национален тренер за колпоскопија.

Д-р Гордана Маџункова

Специјалист д-р по семејна медицина Гордана Маџункова
 • gordana.madzunkova@martini.mk

Д-р Гордана Маџункова

Специјалист д-р по семејна медицина Гордана Маџункова

Д-р Марина Николовска

Специјалист по педијатрија

Д-р Марина Николовска

Специјалист по педијатрија

Д-р Емилија Анѓеловска

Доктор по општа медицина

Д-р Емилија Анѓеловска

Доктор по општа медицина

Ивана Тенева-Гоцевска

Фармацевско-лабораториски техничар

Ивана Тенева-Гоцевска

Фармацевско-лабораториски техничар

Танкица Јованов

Гинеколошко- Акушерска сестра техничар

Танкица Јованов

Гинеколошко- Акушерска сестра техничар

Мартина Младенова

Дипломирана Гинеколошко-Акушерска сестра

Мартина Младенова

Дипломирана Гинеколошко-Акушерска сестра

Зорица Паланкова

Дипломирана Медицинска сестра

Зорица Паланкова

Дипломирана Медицинска сестра

Милица Трајкова

Медицинска сестра

Милица Трајкова

Медицинска сестра

Кристина Петкова

Дипломиран стручен лаборант по медицинска лабораториска дијагностика специјализиран за работа во хемиска-биохемиска лабораторија

Кристина Петкова

Дипломиран стручен лаборант по медицинска лабораториска дијагностика специјализиран за работа во хемиска-биохемиска лабораторија

Весна Русковска

Дипломиран хемиски инжинер

Весна Русковска

Дипломиран хемиски инжинер

Маринела Филџанова-Глигоров

Гинеколошко-акушерска сестра техничар

Маринела Филџанова-Глигоров

Гинеколошко-акушерска сестра техничар

Јасмина Иљоска Тушев

Магистер по фармација

Јасмина Иљоска Тушев

Магистер по фармација

Билјана Ристова

Фармацевско-лабораториски техничар

Билјана Ристова

Фармацевско-лабораториски техничар

Софија Нанова

Медицинска сестра

Софија Нанова

Медицинска сестра

Соња Манушева

Хигиеничарка

Соња Манушева

Хигиеничарка