Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Модерната биохемиска лабораторија во која спроведуваме современи анализи за точна и прецизна дијагностика и ефикасен третман.
За преземање на резултати притиснете на копчето „ПОВЕЌЕ“.