Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Следејќи ги потребите на нашите пациенти, во просториите на поликлиника Мартини започнува со работа нова специјалистичка ординација по педијатрија во која може да го следите психофизичкиот развој на вашите малечки – од новородени па се додека да пораснат. За здрави деца и спокојни родители – поликлиника Мартини