Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

 • Јавете се на

  034 335 020; 071 296 515
 • Ул. Атанас Јанев 5

  2400 Струмица
 • Пон - Пет

  08:00 до 20:00

Наскоро, за нашите пациенти, специјализирани програми за исхрана базирани на претходни испитувања и докази кои помагаат при превенција и лекување на болести.

 • Програми за исхрана кај пациенти со карцином, кардиоваскуларни болести, предијабет и дијабет, артрит и други хронични болести.
 • Програми за исхрана кај пациентки со ПЦОС, стерилитет, бременост и кај луѓе што сакаат регулирање на телесна тежина.
 • Мартинипрограми за исхрана преку медицина базирана на докази.
 • Програми за исхрана кои помагаат во лекување и превенција од болести.

Консултации со пациентите за исхрана, која е од огромно значење во одржувањето на добро здравје, здраво тело и здрав дух.

Нека храната биде нашиот лек!

Побарајте нѐ: