Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

НАСКОРО! Програми за исхрана – Храната да биде нашиот лек!

Наскоро, за нашите пациенти, специјализирани програми за исхрана базирани на претходни испитувања и докази кои помагаат при превенција и лекување на болести. Програми за исхрана кај пациенти со карцином, кардиоваскуларни болести, предијабет и дијабет, артрит и други хронични болести. Програми за исхрана кај пациентки со ПЦОС, стерилитет, бременост и кај луѓе што сакаат регулирање на

Препораки за заштита од Ковид 19 (коронавирус)

На врвот на листата на препораки за заштита од вирусот е честото и правилно миење на рацете. Мијте ги рацете темелно, со сапун и вода. Дезинфицирајте ги со средство на база на алкохол. Избегнувајте да си го допирате лицето, односно очите, носот и устата. Ако кашлате или кивате, покријте ги носот и устата со својот