Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Видео Содржини

example-image

Влијае ли возраста на трудницата врз породување?

example-image

Животот кој расте во вас доверете ни го нам!

example-image

Приказ на бременоста во недели

example-image

Здрава бременост со искусниот тим на Мартини

example-image

Гостување во Телевизија 24 на тема: Скрининг за фетални аномалии