Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Ризик фактори за појава на несакано испуштање на урина

Несакано испуштање на урина (стрес инконтиненција)

Лечење на несакано испуштање на урина

Како да се спречи стрес инконтиненција?

Хиперактивна бешика

Генитален пролапс (спад на матка)

Кегелови вежби