Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Гинеколошки преглед

Колпоскопија

ПАП тест (Papanikolauбрис)

Брис од вагина

Одложување на менструација

Кондиломи

Гинеколошки ултразвучен преглед

Полипектомија

LLETZ/LOOP

Биопсија на грло на матка

Експлоративна киретажа

Поставување и вадење на интраутерина спирала

Ерозија – рана на грло на матка