Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Поликлиника МАРТИНИ максимално се грижи за вашето здравје и безбедност: нашите простории редовно се чистат и дезинфицираат, а нашиот обучен персонал е соодветно заштитен и спремен да ви пружи услуги какви што заслужувате. Ги следиме сите протоколи за заштита на пациентите од COVID-19 и препорачуваме #седетедома и почитувајте ги препораките на МЗСМ. Но, доколку имате потреба од преглед, совет или било каква консултацја од страна на гинеколог или општ лекар нашиот тим ви стои на располагање и ве охрабруваме без двоумење да не посетите. Комплетно на ваша услуга е и нашата дијагностичка лабораторија за секакви лабораториски иследувања. Вашето задоволство е наш приоритет – во поликлиника МАРТИНИ