Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

 • Јавете се на

  034 335 020; 071 296 515
 • Ул. Атанас Јанев 5

  2400 Струмица
 • Пон - Пет

  08:00 до 20:00

Д-р Никола Маџунков

Специјалист по гинекологија, акушерство и репродуктивна медицина
 • nikola.madzunkov@martini.mk

Д-р Никола Маџунков

Специјалист по гинекологија, акушерство и репродуктивна медицина

М-р Д-р Катерина Маџункова

Специјалист по гинекологија и акушерство. ИФЦПЦ национален тренер за колпоскопија.

М-р Д-р Катерина Маџункова

Специјалист по гинекологија и акушерство. ИФЦПЦ национален тренер за колпоскопија.

Д-р Гордана Маџункова

Специјалист д-р по семејна медицина Гордана Маџункова
 • gordana.madzunkova@martini.mk

Д-р Гордана Маџункова

Специјалист д-р по семејна медицина Гордана Маџункова

Ивана Тенева-Гоцевска

Фармацевско-лабораториски техничар

Ивана Тенева-Гоцевска

Фармацевско-лабораториски техничар

Танкица Јованов

Гинеколошко- Акушерска сестра техничар

Танкица Јованов

Гинеколошко- Акушерска сестра техничар

Мартина Младенова

Дипломирана Гинеколошко-Акушерска сестра

Мартина Младенова

Дипломирана Гинеколошко-Акушерска сестра

Зорица Паланкова

Дипломирана Медицинска сестра

Зорица Паланкова

Дипломирана Медицинска сестра

Милица Трајкова

Медицинска сестра

Милица Трајкова

Медицинска сестра

Кристина Петкова

Дипломиран стручен лаборант по медицинска лабораториска дијагностика специјализиран за работа во хемиска-биохемиска лабораторија

Кристина Петкова

Дипломиран стручен лаборант по медицинска лабораториска дијагностика специјализиран за работа во хемиска-биохемиска лабораторија

Весна Русковска

Дипломиран хемиски инжинер

Весна Русковска

Дипломиран хемиски инжинер

Маринела Филџанова-Глигоров

Гинеколошко-акушерска сестра техничар

Маринела Филџанова-Глигоров

Гинеколошко-акушерска сестра техничар

Јасмина Иљоска Тушев

Магистер по фармација

Јасмина Иљоска Тушев

Магистер по фармација