Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2401 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

ЕКГ

Спирометрија

Мерење на крвен притисок

Дензитометрија