Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00

Дијагностика

Интерна медицина

Ургентни состојби

Дерматовенерологија (Кожни болест)

Урологија

Правилен начин на исхрана

Општата амбуланта кој работи во договор со Фондот за Здравство на Република Северна Македонија, работат двајца општи лекари кои обезбедуваат еден професионален пристап кон нашите пациенти, со целосна посветеност и висок квалитет на услугите. Вршиме најразлични прегледи по системи, терапии и советувања, користејќи ги последните методи и техники во светот на модерната медицина.