Поликлиника Мартини - Се што му е потребно на Вашето здравје, на едно место!

  • Јавете се на

    034 335 020; 071 296 515
  • Ул. Атанас Јанев 5

    2400 Струмица
  • Пон - Пет

    08:00 до 20:00
gostuvnje dr madzunkov zdravje emisija fetalni anomalii

Скрининг за фетални аномалии

Погледнете го видеото од гостувањето на Д-р Никола Маџунков во емисијата „Фактор здравје“ на телевизија 24 Вести.  

bremenica bremena zena trudnica kovid 19 korona virus

Covid-19 и бременоста

Пандемијата со Covid-19 претставува здравствен предизвик во цел свет. Секој од нас, секојдневно има грижи за своето и за здравјето на своите најблиски. Од посебен интерес се трудниците кои што се загрижени за своето здравје и за здравјето на своето неродено бебе. Ќе пробаме да одговориме на најчесто поставуваните прашања, кои ги загрижуваат нашите пациенти.